Drukker dan druk

‘Mijn zin uit het nieuws: ‘Drukker dan druk’

In coaching en familieverhalen gaat het vaak over zingeving, ‘zin aan het leven geven’. De krant biedt mij vaak inspiratie in mijn werk als coach en schrijver. Mijn wekelijkse blog gaat over deze inspiratiebron. Wekelijks kies ik een zin uit de krant. Aan de hand hiervan zin ontstaat mijn blog.

Vandaag gaan de kinderen weer naar school. Ons dorp dat de afgelopen twee weken uitgestorven leek, komt weer tot leven. De files nemen toe. Wie de meivakantie heeft benut met een reis naar het buitenland zal waarschijnlijk terugdenken aan de het begin. Het vertrek vanaf luchthaven Schiphol moet volgens de krant dramatisch zijn geweest. Wat is het toch dat we alles tegelijk willen doen. Ik betrap mezelf er ook op. Je hoort verhalen over wintersportvakantie en je sluit erop aan door ook een uitstapje te gaan maken. Nu dus ook in deze meivakantie. We besloten een weekendje naar een Nederlandse stad te gaan. Op 5 mei ’s morgens kwamen we aan in Zwolle. Helaas waren we vergeten te kijken wat er in de stad te doen was. Het centrum van de stad was overladen met mensen, bevrijdingsfestival; drukker dan druk.

Vakantie, dat doe je toch om uit te rusten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *